Сіль"Карпатська"200г ТМ Ямуна (Я000121)
Карпатська сіль
Карпатська сіль виготовлена із збереженням багаторічних традицій найдавніших поколінь солеварів. Вона добувається з 1250 року на найстарішій солеварні в Україні, яка розташована в передгір'ї Карпат. Видобуток солі відбувається незмінно за стародавнім рецептом з природних розсолів методом черенного випаровування розсолу. Завдяки складній технології очищення чистота солі завжди залишається високою і при цьому в кристалах солі зберігаються мікроелементи - кальцій і магній. Україна має великі й унікальні за якістю поклади солі. За хімічною чистотою їх можна вважати кращими у світі. Використовується карпатська сіль для підсолювання перших і других страв, салатів і гарнірів, а також при консервації овочів.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 кг |
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Тип | Кухонна сіль |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Коробка |
- Ціна: 17 ₴