Торгова марка Перчик
Спеції, це добавки до їжі, виключно рослинного походження. Використовуються різні частини рослини, це можуть бути стебла, коріння, листя, плоди, квіти, насіння, кора, шкіра. Спеції підрозділяють на 2 класи, екзотичні і місцеві.
Застосовуючи різні спеції для приготування страв, ми зможемо змінювати або поліпшувати смак страви, а знаючи про корисні властивості кожної доданої спеції, ми будемо зміцнювати своє здоров'я.
Perchik-це результат багаторічного досвіду у створенні приправ.
Професійно поєднавши найкращі інгрідієнти з сучасними технологіями виробництва, ми розробили приправу для втілення найсміливіших ідей шеф-поварів та кулінарів.Це саме та особлива припава до перших та інших страв, що надихає на створення шедеврів кулінарного мистецтва на традиційній кухні.