Желатин швидкорозчинний 15г ТМ IRIS

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Желатин харчовий швидкорозчинний
Використовується для приготування м'ясних та рибних заливних страв, фруктових желе, десертів, а також для згущення збитих вершків, сиропів і кремів.
Спосіб використання:
10 г/g желатину (1 ст.л) залити 200-300 мл/ml (1-1,5 склянки) гарячого (70 °С - 80 °С) сиропу або бульйону, розмішати до повного розчинення і процідити. Розлити у форми і поставити в холодне місце для застигання.
Використовується для приготування м'ясних та рибних заливних страв, фруктових желе, десертів, а також для згущення збитих вершків, сиропів і кремів.
Спосіб використання:
10 г/g желатину (1 ст.л) залити 200-300 мл/ml (1-1,5 склянки) гарячого (70 °С - 80 °С) сиропу або бульйону, розмішати до повного розчинення і процідити. Розлити у форми і поставити в холодне місце для застигання.
Основні | |
---|---|
Вага | 15 г |
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Склад | Желатин |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | желе |
- Ціна: 15 ₴