Приправа до холодцю з желатином 20гТМ IRIS
Суміш пряно-ароматична.
Використовується для швидкого приготування заливного та м'ясного заливного.
Спосіб застосування: свинину, телятину або м'ясо курки залити теплою водою (на 1 кг м'яса — 2 л води) і варити на слабкому вогні до готовності. додати в бульйон приправу з желатином і варити ще 5 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи до повного розчинення желатину. Наприкінці приготування посолити на смак бульйон, закрити кришкою й залишити настоювати 15 хвилин. Готове м'ясо відокремити від кісток, викласти невеликими шматочками на неглибоку тарілку та залити процідженим готовим бульйоном. Поставити в холодне місце для охолодження. Рекомендоване дозування приправи: 20 г приправи на 0,5 л бульйону. Приправа містить сіль.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Склад | желатин, сіль "Екстра", морква, часник, корінь селери, цибуля ріпчаста, перець чорний, перець запашне, лаврове листя. |
Кількість в упаковці | 40 шт. |
- Ціна: 20 ₴